SAM helpt ambitieuze ondernemers!

SAM helpt ambitieuze ondernemers!

SAM investeert in startende ondernemers door middel van het SAM Starterspakket. Breng je randzaken onder bij SAM voor een vaste fee per maand. Je hebt het al druk genoeg met het opzetten van je eigen onderneming en kan de financiële ruimte als starter goed gebruiken. SAM helpt! steunt op 15 jaar ervaring op gebied van Sales, Administratie en Marketing, dus bezorg jezelf de komende twee jaar een ongehinderd ondernemerschap en maak snel kennis met SAM!

 

Stel jouw SAM Starterspakket samen

  • Huisstijl & Logo
  • Website & Hosting
  • Website onderhoud
  • SEO scan (jaarlijks)

Prijs per maand al vanaf: € 29,-

Lees hier de voorwaarden

Huisstijl & Logo

Jij weet het allerbeste welk imago je bedrijf moet uitstralen. Op basis van jouw informatie bepalen we de beste koers. We schetsen je concurrentiepositie en stellen je commerciële doelgroep vast. Op basis van die briefing vervaardigen we drie zogenaamde mockups; studiemodellen van het uiteindelijke ontwerp. Het meest aansprekende model wordt in fases geperfectioneerd. Na drie correctierondes staat het ontwerp als een huis en leveren wij het materiaal in de meest gangbare formaten en bestandstypes.

Website & Hosting

SAM bouwt en onderhoudt websites. Ons content-managementsysteem  maakt je website ook voor jou toegankelijk voor kleine aanpassingen van bijvoorbeeld tekst en afbeeldingen. SAM levert een website van vijf pagina’s, bijvoorbeeld: home, wie zijn wij, werkwijze, contact en blog. Bovendien wordt de website voorzien van knoppen naar je social media pagina’s en kunnen je facebookberichten live worden weergegeven op een pagina. Een website van SAM is SEO geoptimaliseerd, zodat je direct vindbaar bent met alle gangbare zoekmachines. Het toegepaste ontwerp is responsive, zodat je website ook goed te lezen is op mobiel en tablet. SAM regelt ook de hosting, inclusief dagelijkse back-ups van je gehele website en de mogelijkheid tot vijf e-mailadressen naar keuze binnen je eigen domeinnaam. Dit aanbod is exclusief plug-ins, de bouw van een webshop, de teksten en het beeldmateriaal.

Website onderhoud

Het actueel houden van je website, de template en de zogenaamde plug-ins, bevordert de zoekresultaten in Google en houdt het veiligheidsniveau op het allerhoogste peil. Een gedateerde website, of nog erger, ongewenst gebruik van je webomgeving moet vanzelfsprekend worden voorkomen.

SEO scan

Elk jaar analyseren en verbeteren wij je vindbaarheid en positie voor zoekmachines als Google. Scoor je hoog in de zoekresultaten dan resulteert dat vanzelfsprekend in meer bezoekersverkeer en uiteindelijk meer omzet.

Aanvullende modules

Er zijn naast het Starterspakket ook aanvullende diensten waar SAM zich graag over ontfermt. Zo win je nog meer tijd om te ondernemen en zorgt SAM vakkundig voor zaken als: