Ons team

Sam

Gezicht van de zaak

Sam is de mascotte van SAM helpt starters en Online marketingbureau SAM helpt! en is een samenvoeging van onze zakelijke diensten: Sales, Administratie en Marketing. Sam biedt deze zakelijke diensten o.a. aan in het SAM Starterspakket, in samenwerking met dochterondernemingen NFM en Online marketingbureau SAM helpt! Zo zorgt Sam voor een vliegende start voor iedere beginnende ondernemer!

Edwin

Directeur Online marketingbureau SAM helpt!

Verantwoordelijk voor de dagelijkse leiding van dochteronderneming Online marketingbureau SAM helpt! en voor SAM helpt starters. Expert op het gebied van (online) marketing en commercie. Verantwoordelijk voor de online propositie met een hoge conversie en/of diepgang als ultiem doel.

André

Manager SAM helpt starters & Nationale Facturatie Maatschappij

De eindverantwoordelijke binnen SAM helpt starters en dochteronderneming NFM, die voor SAM helpt starters administratieve diensten, automatische incasso en debiteurenbeheer verzorgt. André is met meer dan 15  jaar ervaring expert op gebied van sales en administratie, en meewerkend voorman.

Marit

Copywriter & SEO specialist

Onze schrijfster van commerciële teksten die leuk zijn om te lezen, goede zoekresultaten opleveren en zorgen voor conversie. Marit die van origine vertaalwetenschapper is, heeft naast uitgebreide SEO kennis de juiste bagage om sterke, wervende teksten te schrijven.

Janine

Design & Web development

Het creatieve wonder van SAM helpt starters en verantwoordelijk voor het ontwerp van de meest gave logo’s en strakke webdesign. Janine is onze allround web developer met uitgebreide technische SEO kennis voor optimale zoekresultaten, bouwend in een gebruiksvriendelijke website die ook voor u toegankelijk is.